🍊🥥Kauden PARANE Potion klassiseenhierontaan & Kiinalaiseen Kuivakuppaus hoitoihin: “YELLOW MELLOW” virkistää ja piristää talvihorroksesta!! 🍊🥥

Lihaksille ja nivelille sekä iholle hyvää tekevä MAGNESIUMIA sisältävä hierontavoide on VIRKISTÄVÄN SITRUKSINEN ja hennon YRTTISEN tuoksuinen kevätuutuus joka on 100% itsetehty luonnontuote.

Hieronnassa käytettävä PARANE Potion, “YellowMellow” BodyButter.

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Appelsiini, mandariini ja lime antavat raikkaan pohjan mintun, mustakuusen ja basilikan parantavienvoimien pariksi. Kookos öljyn lisäksi tässä PP:ssä on myös mukana tuoreita kookoslastuja jotka rikastuttavat tuotteen koostumusta. 🍊🥥

Kevään tulon kunniaksi tein töihin Hierontapalvelu Parane hieronta vastaanotolleni pirteän pääsiäistipun- värisen, makean sekä raikkaan tuoksuisen PARANE Potionin joka sai nimekseen “YellowMellow”! Bodybutter tyylisen hierontavoiteen valmistin itse käsityönä ammattikäyttöön ja asiakkailleni pieniksi yllätyslahjoiksi.

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Parane Potion “YellowMellow” on kuivakuppaus hierontahoitoon ja klassiseen hierontaan erinomaisesti sopiva pohjavoide, joka sisältää MAGNESIUMIA!!

Magnesiumia (Mg) on elimistössämme solujensisällä (lihas), luustossa ja veressä. Magnesium vähentää lihasten kramppaamista ja on myös todettu tuovan migreeniin apua. Hieronnalla on parantava ja ennaltaehkäisevä vaikutus pääsärkyihin joten magnesiumia sisältävä hierontavoide on oiva tuote isojenlihasten ja niska hartiaseudun lihasten hierontaan. Munuaiset säätelevät elimistön magnesiumarvoja ja se poistuu elimistöstä virtsan mukana. Kuumalla ilmalla on muistettava juoda vettä runsaasti ja varsinkin hieronnan yhteydessä!!! Kesäkaudelle magnesiumvoide ei voisi olla yhtään sopivampi!

BASE ELI POHJA ÖLJYT JA VOI.

Pohjavoin ominaisuudessa on käytetty suklaista COCO voita. Cocovoi on iholla mielyttävän kevyt mutta on koostumukseltaan helposti kovettuvaa joten pohjaöljyjä käytin suhteessa hitusen enemmän jotta PARANE Potion YellowMellow olisi koostumukseltaan ihanteellinen hierontahoitoihin. Pohjaöljynä on Luomu Kookosöljy joka on melko juoksevaa ja ihoon nopeasti imeytyvää, joten käytin pohjaan myös Extra Virgin Oliiviöljyä ja suomalaista rapsiöljyä tuomaan kookosöljylle hieman tukea ja pitämään tuotteen paikallaan asiakkaan iholla kokohoidon ajan. Näin myös säästän käyttämääni tuotteen määrää hierontahoitoja tehdessäni.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Tuoreen Mintun ja Kookoslastut uutin pohjaöljyyn miedolla lämmöllä. Jonka jälkeen nämä käyttämäni tuoreet ainekset murskasin hienoksi tahnaksi itsetehdyn bodybutterin joukkoon.

🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥🥥

Eteerisetöljyt lisäsin itsetehdyn hierontavoiteen tekoprosessin loppuvaiheilla jotta öljyjen teho maksimoituisi!

PARANE Potion YellowMellowin eteerisetöljyt valitsin kotoota omasta öljykokoelmastani. 👉MANDARIINI ÖLJY 👉APPELSIINI ÖLJY 👉MUSTAKUUSI ÖLJY 👉BASILIKA ÖLJY!!

Frantsilan tilan sivuilta voit, klikkaamalla linkkiä, käydä itse lukemassa eteeristenöljyjen vaikutuksista enemän!!!

Lämpimästi tervetuloa hierontaan ja kokemaan Hierontapalvelu Paranelle hieronta elämys!

Koulutettu Hieroja Erika Hinn, Hierontapalvelu Parane Helsinki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s