ūüíģKuivakuppausūüíģ

Kuivakuppaus on muinainen Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoito, joka on vanhempi kuin akupunktio.

Omistan nyt yhteensä 3 settiä näitä kuppauskuppeja. Kaksi silikonista sarjaa pidän enimäkseen työhuoneellani, koska käytän niitä paljon hieronnassa myös töissä Hierontapalvelu Parane Helsinki vastaanotollani. Silikonikupin alle syntyvän alipaineen avulla hieronta rentouttaa perusteellisesti ja pistää veren ja kehon nesteet liikkeelle. Asiakkaani saavat perus klassiseen hierontaan tehokkaan lisätehon ja perusteellisen lihas/ lihaskalvojen ja nivelten hoidon. Alkuksi kuivakuppaus hieronta aiheuttaa helposti ihoon kosmeettisia haittoja jotka eivät ole kuitenkaan kivuliaita jälkikäteen, asiakkaasta riippuen kuppausjäljet voivat kestää 2-7 päivää. Ajanmyötä jälkiä ei välttämättä synny enään ollenkaan hoidon aikana.

Lasiset kuivakuppauskupit tulivat minulle tutuiksi silikonikuppeihin tutustumisen jälkeen vasta. Hierontaan soveltuvat silikonikupin kanssa tehtävä vuosituhansia vanha hoitoa kohtaan syntyi heti syvä kiinnostus ensinmäistä kertaa viime talvena, vuoden pimeimpään aikaan, Keravalla Intialaisen päähieronta kurssin aikana. Ilmoittauduin heti Tokka Caren Kuivakuppaus kurssille suoraan Intialaisen päähieronta kurssin jälkeen ja heti jo junassa kotimatkalla koulutuspäivän jälkeen, Googlailin kuivakuppausta iphonellani, jota jatkoin siitä lähtien itsenäisesti tähänkin päivään asti, etsien viisautta muinaisista opeista soveltaen niitä anatomisentietämykseni ja klassisen hieronnan kanssa.

Lasikupin saa n√§pp√§r√§sti kiinnitetty√§ pitk√§vartisella elektronisella sytyttimell√§ mutta my√∂s hauska keino poistaa happi ja luoda alipaine tulella kupin sis√§lle hoituu my√∂s tekniikalla jossa, esim sitruunaviipale tai pala inkiv√§√§ri√§ laitetaan sel√§lle ja k√§ytet√§√§n tulitikkuja tulen l√§hteen√§. √Ą

Lasikuppeja kokeilin ja käytin hoitavana hoitokeinona ekaa kertaa Super Fiilis Helsinki nimisessä tilassa Helsingin Eerikinkadulla toisella Intialaisella päähieronta kurssilla jonka valitsin fiilispohjalta netistä sattumalta. Olin päättänyt talven Keravan kurssin jälkeen tutkia asiaa vielä enemän ja tahdoin kokeilla toisen opettajan oppeja ja kuulla alan Suomen konkareiden mielipiteen valitsemani tyylisuunnan hiomisessa.

Super Fiiliksessä tunsin oloni heti yllättävän kotoisaksi ja Super Mepan oppejen löytäminen oli pieni onnenpotku matkalla kevättä ja tulevaa kesää 2019 kohti.

Talven päätös merkitsee uuden alkua ja pimeyden ajanjakson loppua. Hierontapalvelu Parane suuntaa katseensa vielä kevätkaudelle päin.

Päätin suunnitella uuden tulevan Intialaisen päähieronta hoidon kesä auringon ja lämmön ympärille. Istuvilteen ja kesähipiää viilentävä puuvillapaidan läpi asiakkaalle tehtävä Ayervuar oppeihin perustuva Intialainen lääketiede saa kevään ajan vielä kuitenkin jäädä hioutumaan kesään asti ja Kiinalaisen lääketieteen opit ovat Hierontapalvelu Parane Helsinki teemana vielä koko tulevan kevätkauden ajan.

Silikoni kuivakuppauskuppi

Lasinen kuivakuppauskuppi imee kehon myrkyt ja kuona aineet pois. Happi saadaan tulen avulla tukahdettua lasikupin sisältä, jolloin alipaine saa myös pienet ihohuokosetkin aukeamaan. Strategisesti asetellut lasikupit eivät sovellu lihaskudosten manuaaliseen hierontaan.

Idea alkaa hahmottua. Parane yrityksen oma hoitotyyli alkaa hahmottua.

Entuudestaan tuttu pakkomielteeni erilaisten öljyjen ja eteeristenöljyjen kanssa työskentelyni oli jo tässä vaiheessa alkanut näkyä käytännössä hierojan työssäni Hierontapalvelu Parane HQ:lla. Omat PARANE POTION sekoituksien ja eteeristenöljyjen käyttö hieronnassa liittoutui täydellisesti myös silikonikuppejen kanssa tehtyyn hierontaan, sillä kupin alla oleva alipaine on hyvin tehokas voimaltaan ja tarvitsee hoidon aikana ja mielellään myös jälkeenkin hyvää ja laadukasta pohjaöljyä. Miksi ei pitäisi samalla vähän hauskaa töissä omilla aarteillani ja pikkuhiljaa oma eteerinenöljy kokoelmani löysi tiensä myös työpaikkani lipastoihin kun hoidin vakioasiakkaita ja heidän tarpeitaan lihas huollossa ja rentouttavina elementteinä auttamaan asiakasta unohtamaan muu maailma hoidon ajaksi.

Joten Namaste ja auringonvaloa kaikille omaan kevääseen 2019!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s