ross hieroo, Friends, Frendit, hieronta,

Hierontapalvelu Parane Lokakuun Kuulumiset!

Lokakuussa käyn Intialaisen päähieronta kurssin & Isänpäivä/Läheistenpäivä lahjakortti myynti alkaa!

Esikoiseni joka on tänä syksynä aloittanut koulutaipaleensa ekalla luokalla ehdotti minulle että voisin blogissani pitää joka maanantai, viikon tapahtumista tiedotteen. Seitsemän vuotias poikani esitti ideansa hienoimmilla sanoilla kun mitä nyt just muistan, mutta kertoi että koulussa heillä on tiedote maanantaisin, tulevan viikon tapahtumista. Loistava idea rakas! Paitsi että viikoittainen tiedottaminen Hierontapalvelu Paranen kuulumisista voi olla vähän liikaa, mutta kerran kuukaudessa voisi olla hyvin toimiva idis!

Anna otsikko

UUTTA! Tulossa marraskuussa, Intialainen Päähieronta!

Lokakuu on syksyn ja alkutalven kuukausista varmaankin yksi hiljaisempia hierontojen suhteen, joten nyt on mahtava tilaisuus minulla ilmoittautua jollekin hieronta kurssille ja laajentaa repertuaariaani.  Klassiset hieronnat alkavat 45minuutista, sillä lyhkäsempi aika on vähän epäkäytännöllinen yleensä asiakkailleni.

Olen kuitenkin miettinyt että joku 30min kestävä hoito olisi hyvä lisä, hierontahoito menuuni. Joku joka täydentää asiakkaideni hieronta tarpeita. Olisi asiakkaalle helpolla ja edullisella tavalla saatavilla ja toimisi hyvin asiakkaan tarvittaessa hieman ekstra “boostina” oman henk.koht hoitosuunnitelman ohella/lisäksi.

Myös nuoret ja opiskelijat hyötyisivät enemmän palveluista jos valikoimasta löytyisi lyhkäsempi hierontahoito, jossa heillä olisi varaa käydä säännöllisesti. Ja joka on samalla nykynuorelle tärkeetä jaksamisen ja terveydenhuollon kannalta! Ennalta ehkäisy on kuin laittaisi rahaa pankkiin muutenkin!

Joten kun äitini linkkasi minulle Intialaisen päähieronta kurssin linkin jonka oli löytänyt Facebookin kautta. Innostuin heti ja ilmoitin itseni lokakuun lopussa pidettävälle kurssille.

“]

kurpitsat, lokakuu, syksy,

Hyvää Syksyä!

Hauska (nolo) tarina koulutetun hierojan nuoruudesta….kuinka kiinnostuin Intialaisesta päähieronnasta. (OMG, OMG, OMG)!!!

Kiinnostukseni intialaista päähierontaa kohtaan juontaa juurensa jo kauaksi omaan henkilökohtaiseen historiaani, aikaan jolloin olin teini-ikäinen ja ikään kuuluvaan” OG Pissis kauteen”.

Kävin koulun jälkeen töissä yhdessä erikoisliikkeessä Helsingissä, jossa toimin liikkeen apulais tyttönä. Koska kyseinen liike on erikoistunut erityispalvelun tarjoamiseen ja erityistuotteiden myyntiin työntekijät liikkeessä (siis ne aikuiset, en minä DAH) vaikuttivat pissiskuulooni naivisti, tiukkapipoisilta  ja ylistressaantuneilta. He olivat oman alansa (HC) ammattilaisia ja nykyään ymmärrän paremmin miksi joku voi ottaa työnsä vakavasti ja nauttia siitä samalla.

Yksi pomoista liikkeessä vaikutti mielestäni erityisen angstiselta aina!

 En ikinä kuitenkaan unohda shokkiani jonka koin eräänä päivänä, (OMG, OMG, OMG) kun töihin tullessani minua vastaan tuli nainen jonka tukka sojotti riemukkaasti jokasuuntaan ja jonka naamalla oli iso rento hymy. 

Yleensä angstinen ja hyvin vakava pomoni oli aikaisemmin päivällä ollut Intialaisessa päähieronta hoidossa ja vaikka vaikutus oli lyhkänen niin oli se ainakin TEHOKAS! Se oli ensimmäinen kerta kun itse kuulin Intialaisesta Päähieronnasta ja jäi mieleeni vahvasti.

Vuosia myöhemmin, nuorena mutta jo Pissisvaiheesta uloskasvaneena, (ainakin melkein…) hiusmuotoilijana työskennellessäni. Hius- salongin pomo jossa olin omanalani töissä ammattilaisena ensimmäistä kertaa koskaan, neuvoi minua aina hieromaan asiakkaan hiuspohjan huolellisesti pesun yhteydessä!

Hyvän ensivaikutelman antaminen on,(nuorelle ammattilaiselle varsinkin) hyvin tärkeää asiakkaan luottamuksen herättämisen takia mm.

Hyvästä ja “ei niin itsestään selvästä” hiustenpesu tyylistäni tuli minulle tärkeä “käyntikortti”.  Näin tein joka kerta ja se toimi! 

Kerron lisää Intialaisen päähieronnan historiaa ja vaikutuksista erillisellä postauksella tässä blogissa otsikolla: Hierontapalvelu Parane Lokakuu, Intialainen Päähieronta.

isänpäivälahja, läheistenpäivälahja, isänpäivä 20018, läheistenpäivä 20018,

Lahja Isälle, Ukille, Vaarille taikka Veljelle. Hyvää Läheistenpäivää kaikille!

Isänpäivä ja Läheistenpäivä lähestyy!

Hieronta lahjakortit isälle, isoisälle, rakkaalle!

Lokakuussa kannattaa myös alkaa miettiä mitä ostaa isälle/ukille/vaarille/kenelle tahansa lahjaksi Isänpäivänä tai Läheistenpäivänä, niin kuin sitä nykyään monessa perheessä juhlitaan modernissa Suomessa.

Isänpäivä/läheistenpäivä on vasta 11.11.2018 mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja miehille voi olla vaikeaa keksiä lahjaa!

Hieronta lahjakortti on siihen oiva ratkaisu, koska se sopii kaikille. Voit valita itse, minkä hoidon haluat ostaa lahjaksi.

Klassinen Hieronta 45min, 60min, 90min, 120min.

Sarjakortin pidemmäksi aikaa…

tai marraskuusta alkaen 30min Intialaisen Päähieronta hoidon.

Julkaisen myös tästä aiheesta erillisen postauksen otsikolla: Hierontapalvelu Parane Lokakuu, Isänpäivä ja Läheistenpäivä lahjakortit hierontaan, jossa kerron tarkemmin miten saat lahjakortin ennen 11.11.18 helposti ja vaivattomasti ja mitä se sisältää!

Joten, seuratkaa blogia. Tulossa jännittäviä uutuuksia lokakuulle 2018 Hierontapalvelu Parane Helsingin parissa!

<3: Koulutettu Hieroja Erika Hinn, Hierontapalvelu Parane Helsinki, Töölö

Hierontapalvelu Parane Helsinki, Koulutettu hieroja, Erika Hinn,

Hierontapalvelu Parane Helsinki, Koulutettu Hieroja Erika Hinn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s