MeNaiset lehti, syyskuu. Erika.

Hierontapalvelu PARANE Helsinki, Hieroja Erika MeNaiset lehdessä 13. syyskuuta. #menaiset #hierontapalveluparane

Hierontapalvelu Parane Helsinki henkilökohtaisena. Mitä naistenlehdessä ei kerrottu!

Mietin pitkään viitsinkö kirjoittaa tästä aiheesta täällä yritykseni blogissa ollenkaan… Toisaalta koko blogin alkuperäinen idea oli tehdä tästä oman näköiseni. Blogi ei ole pelkästään yritykseni mainos, vaan myös info pläjäys joka kertoo asiakkailleni millainen olen hierojana. Olen nauttinut suuresti tämän blogin kirjoittamisesta ja blogini aiheet ovat olleet hyvinpitkälti hierontaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kirjoituksia. Tämä aihe, josta nyt kirjoitan liittyy myös hyvinvointiin ja hierontaan, mutta poikkeaa muista kirjoituksistani silti, sen ainutlaatuisen “once in a lifetime”  luonteensa takia. Olin nimittäin viikon julkkis! Valokuvani tultiin ottamaan PARANE  työhuoneelle Helsingin Töölöön ja kirjoitus joka kertoi minusta julkaistaisiin yhdessä Suomen suurimmassa naistenlehdessä, MeNaisissa!

MeNaiset lehti, syyskuu. Erika.
Pääsin naistenlehden kanteen! MeNaiset syyskuun numero.

Koulutetun Hierojan Erika Hinn tunnustuksia.

Olen jo omalla henkilökohtaisella FB seinällä kertonut (lesonut….) ylpeänä artikkelista jossa olin MeNaiset lehdessä, joka ilmestyi lehtikioskeihin 13. syyskuuta. Olin itseasiassa niin innoissani siitä että en sen enempään miettinyt miten saisin hyödynnettyä tota mahtavaa näkyvyyttä  maksimi- tehokkaasti, jotta se olisi hyödyntänyt yritykseni sivujen Google näkyvyyttä. Läjäytin vaan aiheesta julkaisun omalle Facebook seinälleni ja se keräsikin huimat 153 tykkäystä! Joka on suhteellisen paljon omista FB julkaisuistani. Keskiverto julkaisuni tykkäys määrä on max n.50 tykkäystä.

En ole mikään some kuningatar. Yleensä henk.koht Facebook sivuillani julkaisen söpöjä kuvia lapsistani ja heidän tekemisistään sekä kuulumisistaan. Vähemmän suositut julkaisuni yleensä liittyvät ruokiin joita olen kotona tehnyt…. ruoka ja lapsi päivitykset kuitenkin tuntuvat usein ärsyttävän ihmisiä jostakin syystä…. Toiset ns. somehenkiset ihmiset (naiset ja miehet) julkaisevat, (jopa useamman päivässä), selfieitä itsestään joissa he poseeraavat huulet mutrulla suhteellisen tavallisissa ja arkisissa paikoissa sekä tilanteissa. Tämä ei luonnistu minulta sitten ollenkaan! Vaikka haluaisinkin! Nämä julkaisut keräävät paljon tykkäyksiä ja imartelevia kommentteja. Itse hyvin harvoin otan itsestäni selfieitä koska,

A) Se on todella vaikeaa ja ehdottomasti tekniikkalaji (tekniikka jota en ole itse kunnolla mestaroinut koskaan.

B) Kasvoni ovat suht ilmeikkäät enkä osaa keskittyä pitämään samaa ilmettä kovin kauan, minulla on myös valokuvissa laiska silmä, joten usein näytän kuvissa paaaaljon kamalammalta kuin oikeassa elämässä.

Silloin kun otan someen selfien, otan mielummin kuvaan mukaani ystäviä, perheen jäseniä (vauvat toimivat tässä parhaiten) tai eläimiä, jotta voin jotenkin perustella kuvan ottamista ja julkaisemista. Yritykseni edustuskuviin olen mieluiten käyttänyt ammattikuvaajan tai jonkun toisen henkilön  kuvaustaitoja. Ammattikuvaajan palveluja voinkin suositella myös muille pienyrittäjille, se maksaa itsensä nopeasti takaisin!

Mutta viime viikolla minulla oli kerrankin ainutlaatuista julkaistavaa! Minua oltiin pyydetty MeNaiset lehden artikkeliin jakamaan minun tarinani! Olin odottanut lehden ilmestymistä jännityksen vallassa jo muutaman viikon!

Meissä Naisissa on Voimaa!

Artikkelin tarkoitus ja henki oli voimaannuttaa naisia, girl power hengessä. Tästä olinkin hyvin innoissani! Lasken itseni feministiksi, vaikka olenkin hyvin tietoinen myös siitä faktasta että liian usein naiset ovat toisilleen hyvin julmia ja epäreiluja sekä nopeita tuomitsemaan muita. Parhaiten kuitenkin toimimme tiiminä. Näin meidän kannattaisi myös toimia. Naisille asetetaan paljon paineita nykyään kaikesta samalla kun pojat saavat olla aina vain poikia….Meidän pitää muistaa pitää itsestämme myös hyvää huolta, siitä se kaikki lähtee.

MeNaiset lehti on kuitenkin tunnettu positiivisista ja laadukkaista lehtijutuistaan, joten osasin odottaa hyvää artikkelia kirjoituksen puolesta. Enkä epäröinyt hetkeäkään vastata KYLLÄ toimittajalle, joka minua tähän mukaan pyysi. Hän oli jossakin Facebook ryhmässä nähnyt jonkun kommenttini ja sen perusteella päätellyt että minulla voisi olla jotain muutakin fiksua sanottavaa Suomen naisille!

Sekä hierojan omia havaintoja…..

Monet ihmiset elämässäni tietävät minusta myös sen, että olen kokenut paljon pahaa ja elänyt vaikeista ajoista omanosani tässä maailmassa. Tässä blogissa en niistä kuitenkaan voi sen enempää kertoa yksityiskohtaisesti (uskokaa, jotkut yksityiskohdat ovat olleet hyvin hyvin häiriintyneitä ja raskaita mutta onneksi möys MENNYTTÄ aikaa), Sen voin kertoa että, olen käynyt läpi avioeron lasteni isästä ja joutunut opettelemaan elämään yksin ja itsenäisesti lasteni kanssa heidän ainoana huoltajana. Siinä on iso vastuu.

Tiedän että monet naiset ovat joutuneet käymään läpi samankaltaisia asioita joita olen viime vuosina käynyt läpi. Ja nykyään ymmärrän että oma tilanteeni, jossa olin, ei ole niin epätavallinen kuin luulin sen silloin olevan. En uskaltanut kertoa kenellekään mitä perheessäni oikeasti tapahtui. Ylläpidin kulisseja pystyssä koska silloin se tuntui ainoalta vaihtoehdolta! Kulissien sorruttua, yllätyin kuinka helpottavalta se kuitenkin tuntui. Päätin alkaa elää elämääni aidommin ja omalla tavallani. Aloin olemaan rehellinen muille ihmisille ja etenkin itselleni. Näin onnistuin muuttamaan asioita paremmaksi, ja korjaamaan vääryydet oikeaiksi. Itsevarmuuteni lähti pikku hiljaa nousemaan ja kaikki alkoi tuntua kevyemmältä ja tavoitteeni helpommilta saavuttaa. Aloin myös asettamaan rimaa korkeammalle ja vaatimaan itseltäni enemmän, muistaen kuitenkin olla tarvittaessa armollinen itselleni sekä minun läheisille.

Silti monet naiset eivät kuitenkaan ole vielä osanneet tai uskaltaneet löytää rohkeutta lähteä menemään sellaisista tilanteista jotka ovat myrkyllisiä heille ja heidän perheilleen. Jotkut varmaankin myös pelkäävät etteivät pärjää taloudellisesti ilman aviomiestään ja eivät pysty näkemään itseään tekemässä itselleen uusia ja vieraita asioita taloudellisen itsenäisyytensä eteen. Monesti tuttu paha on turvallisemman tuntuinen kuin tuntematon vieras asia. MeNaisten artikkelissa jossa olin 13. syyskuuta, kerron oman tarinani. Tunnen kuitenkin tarvetta tarkentaa sitä vielä.

menaiset, syyskuu, koulutettu hieroja erika.
Syyskuun MeNaiset lehden artikkeli, Koulutettu hieroja Erika, Hierontapalvelu Parane, Helsinki.

Uuden elämän alku….

Kun lähdin opiskelemaan hierojaksi se oli juuri mitä silloin jouduin tekemään. Jouduin kohtaamaan itselleni täysin vieraan ja tuntemattoman maailman. En ollut koskaan edes käynyt hieronnassa itse enkä silloin vielä tiennyt yhtään mitä se pitää sisällään! En silti antanut sen häiritä, hain hierontakouluun opiskelemaan tätä alaa. Tiesin että kun lapseni aloittavat koulun niin minun olisi aika hankkia itselleni ihan oikea työpaikka. Ongelmana oli vaan että viimeisin oikea työpaikkani oli Herttoniemen Hampuris monta vuotta sitten, ennen lasten syntymistä. Koulutusta minulla ei myöskään pahemmin ollut. Tiesin että asiakaspalvelu ja ihmisten kanssa jollakin luovalla tavalla työskentely on minulle sopiva juttu. Entinen ammattini hiusmuotoilijana oli minulle joskus ollut rakas ja iso osa identiteettiäni. Hiusalalle paluu ei tullut edes kysymykseen enään, olin jo sen puolen haudannut itsestäni ajat sitten! Ravintola- ala oli toinen ala josta minulla oli paljon kokemusta ja josta pidin. Mutta kahden kouluikäisen lapsen kanssa ilta ja yö- työt eivät tulleet kuuloonkaan. Tarvitsin myös työn joka kannattaisi taloudellisesti. Ja joka olisi välttämättömien sosiaalistentukien luopumisen arvoinen. Oli minun vastuullani nyt yksin tarjota lapsille elämäntaso jonka he ansaitsevat. Halusin nostaa meidät uudelle tasolle kokonaan! Tavoitteeni olivat korkeammalla, kuin ikinä naimisissaolo aikanani. Yksinhuoltajana, aikani on arvokasta ja minun on aina toimittava kaikessa tavalla joka olisi hyödyksi lapsilleni. Itsekkyyteen ei tässä elämän tilanteessa minulla ole ollenkaan vielä varaa. Yrittäjyys tuntui houkuttelevalta vaihtoehdolta, sen tuoman oman ajankäytön päätösvallan ansiosta. Hierojan ammatissa yhdistyi nämä tekijät. Jonka lisäksi huomasin myös olevani hyvä siinä mitä tein! Oman ammattiosaamisen jakaminen muiden kanssa oli piste iin päälle! Ja juuri sitä mitä olin etsinyt.

Minulla on yleensä aina ollut aika hyvä onni noin yleisesti ja lasken ehdottomasti onnenpotkuksi sen että löysin hierojan ammatin. Sekä kaiken sen mitä uusi urani toi tullessaan.

Kukaan ei tätä minulle myönnä, mutta tiedän että jotkut eivät ottaneet ollenkaan tosissaan uutta urasuunnitelmaa. Nämä ihmiset jotka aliarvioivat minua hierojana, olivat, ihmisiä jotka eivät todellisuudessa kunnolla tunteneet minua. Se ei ollut heidän vikansa ihan täysin, sillä olen aina tahallani antanut tiettyjen ihmisten luulla minusta mitä haluavat. Koen näin olevani heitä aina yhden askeleen edellä…… He eivät tiedä että minä tiedän heidän luulevan tietävänsä. Olen suurimman osan näistä ihmisistä kuitenkin osoittanut vääräksi. Enkä vieläkään välitä tiettyjen arvostelijoiden sanomisista. Arvostelijoita aina riittää. Jokaisella meistä on se joku ihminen elämässä joka ei ole tyytyväinen sinuun, ei ymmärrä sinua tai on vain yksinkertaisesti kateellinen sinulle. Kaikkia ei voi miellyttää eikä tarvitse.

Mitä seuraavaksi.

Syksy Hierontapalvelu Paranella on alkanut siis vauhdikkaasti. Työskentelen normaalisti arkisin kello 9-16 maanantaista perjantaihin. Ilta ja viikonloppu aikoja hierontaan on myös mahdollista saada sopimuksen mukaan. Olen päässyt osoittamaan minun lapsille että äiti tekee sen minkä sanoi tekevänsä. Äiti on hieroja ja yrittäjä. Äiti on siinä jopa menestynyt kin! Siitä olen eniten ylpeä. Toiseksi olen ylpeä saamastani palautteesta asiakkailta. Tuntuu äärimmäisen hyvältä tietää että on voinut auttaa jotakin ja että ammattitaidostani on hyötyä muille. Seuraavaksi varmaankin töiden puolesta valmistaudun uusiin haasteisiin. Isänpäivä ja joulu kampanjoiden luominen on seuraava suuri projektini hierontahoitojen ja blogin kirjoittamisen lisäksi.

Voit varata ajan netissä hierontaan Hiierontapalvelu Paranelle  koska vain osoitteesta: timma.fi/tmihierontapalveluparane.fi

Seurata kampanjoita ja tarjouksia Facebookissa: facebook.com/hierojaerikahinn

Ja lukea MeNaiset lehteä digiversiona:.fi https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/tyo-ja-raha/kotiaiti-erika-32-uskalsi-erota-kaveltyaan-koysiradan-paasta

<3: Hieroja Erika Hinn

koulutettu hieroja erika hinn
Koulutettu Hieroja Erika Hinn

Hierontapalvelu PARANE Helsinki, #menaiset #hierontahelsinki #koulutettuhieroja

parane logo
Hierontapalvelu Parane, Helsinki Töölö. Koulutettu Hieroja Erika Hinn

,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s