Hieronta Sarjakortti Hinnasto

love romantic bath candlelight

Photo by Breakingpic on Pexels.com

Hierontapalvelu PARANE Helsinki, Töölö. Klassinen Hieronta.

Koulutettu Hieroja Erika Hinn

  • Säästöä vakioasiakkaille 5e/per hoitokerta sarjakortilla.
  • Saatavana 45min tai 60min kortteja, joita voi yhdistää. Esim, jos haluat varata pidemmän ajan, voidaan yhdistää kaksi 60min aikaa yhdeksi 120min ajaksi, tai kaksi 45min aikaa 90min kertahoidoksi.
  • Kortteja on olemassa 4 kerran kortti, 6 kerran kortti ja 8 kerran kortti.
  • Samaan ruokakuntaan tai esim työporukkaan kuuluvat voivat ostaa sarjakortin kimpassa ja käyttää samaa korttia.
  • Helpottaa hierojalle menemis/aikaansaamis- prosessia, kun olet jo ostanut hierontahoito kerrat etukäteen! Varaa itse “When ever where ever” perjaateella  timma.fi/tmihierontapalveluparane  netti ajanvaraus järjestelmän kautta. (HUOM! Käyttäen yllä olevaa osoitetta/linkkiä voit varata ajan ilman Timman rekisteröintiä/etukäteen maksua, niin kuin timman appsin kautta tehdään).
  • Voit myös sopia seuraavasta ajastasi kanssani samantien heti hoidon jälkeen tai myöhemmin tiedustella FB messengerin kautta vapaista-ajoista, ilta-ajoista tai viikonloppuajoista, Kaikki muut hierontaan liittyvät kysymykset otan mielelläni vastaan ja vastaan sinulle yv.nä tätä kautta facebook.com/hierojaerikahinn

Hierontapalvelu PARANE 45min hierontahoidot

img_2808-1

Hierontapalvelu PARANE 60min sarjakortit & hinnat.

img_2813

Kuinka usein hierojalla pitää käydä?

On usein kysytty kysymys. Hieronta hoitomuotona on melko riskitöntä jossa on muutenkin melko vähän kontraindikaatioita (eli mitä ei saa tehdä suomeksi suunnilleen). Kuinka usein sinun tulee hierojalla käydä riippuu paljon lähtökohdastasi, millaista työtä teet, kipeytyvätkö lihaksesi hoidosta yms….Yleensä suosittelen asiakkailleni joilla on ollut kroonista kipua jo pidemmän aikaa ( tai on joku muu aikaa vievempi tapaus) käymään alkuun tiheämmin kunnes ongelmaa on saatu purettua ja sen jälkeen ylläpitämään terveyttä ja hoitamaan lihaksia n. kerran kuukaudessa tai joka toinen viikko. Neljän kerran kortti on hyvä alkuun, jos vaikka esimerkiksi käyt ensin jokatoinen viikko kahden kuukauden ajan tai kerran viikossa kuukauden ajan. Kuuden & kahdeksan kerran kortit tuovat vakioasiakkaalle jo hyvän säästön ja soveltuu erinomaisesti vaikka työ kaveriporukalla hankituksi kimppa säästöksi ! Olen joustava sarjakorttien käyttöajan kanssa, vuosiksi ei tietenkään käyntejä kannata jättää käyttämättä, mutta sarjakortilla ei ole voimassaoloaikaa. Uskon että mitä vähemmän stressiä hierontaan meno aiheuttaa sen parempi minulle ja asiakkaalleni ( ja hänen lihaksilleen!!!). 

<3: Hieroja Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s