PARANE POTION #1 The Spice Rub- hierontaemulsio lihaksille.

Itse tekemäni hierontaemulsio ammattikäyttöön @ Hierontapalvelu PARANE, Taka-Töölö, Helsinki.

PARANE Potion#1, kookosöljy johon on uutettu mausteet.

“Base öljy”- Kookosöljy johon on uutettu lämpötekniikalla Tähtianista, Kanelia, Mustapippuria & Cayanne pippuria

PARANE Potion#1, hierojan työssä käytettävä itsetehty luomu hierontaemulsio

Valmis tuote kun “Base öljy” & “Base voi” (CocoVoi) on yhdistetty lämmöllä, jäähdytetty ja vatkattu sopivaan koostumukseen.

PARANE POTION #1- Lihashuoltoon ja hierontaan käytettävä, hoitava hierontaemulsio.

Hierontapalvelu PARANE työhuoneellani Helsingissä, helle ei ollut ainoa asia, joka lämmitti lihaksia. Kesän aikana otin käyttöön työssäni hierojana itse suunnittelemani ja käsin valmistamani hierontaemulsion PARANE Potion#1 “The Spice Rub”.

PP#1 inspiraationa oli Itämaiset eksoottiset lämpimät mausteet, värit ja tuoksut. PP#1 on väriltään ruskean oranssi, tuoksultaan lämmin ja lakritsainen ja koostumukseltaan notkea. Halusin koostumuksen olevan lähempänä öljyä kuin rasvaa, jotta se olisi hieronnassa riittoisa, mutta ei liian öljyinen ja asiakkaalle mielyttävämpi iholla. Tähtianis, kaneli, mustapippuri sekä cayanne pippuri ovat päätähdet tässä hierontaemulsiossa, joidenka vaikutuksista lihaksiin ja ihoon kerron erillisessä postauksessa myöhemmin.

Kesä 2018 jää varmasti meidän suomalaisten mieleen erikoisen helteisenä ja kuumana inferno kesänä. Se alkoi jo toukokuussa (tietenkin Juhannus oli perinteisen kolea, niin kuin joka vuosi….)ja +30 asteen lämpötilat jatkuivat lähes koko kesän ajan. Onneksi työhuonettani Helsingin Taka-Töölössä viilensi tehokkaasti Dysonin puhallin, jota ilman tunnelmat olisivat olleet vieläkin hikisemmät!

Lihaskudokselle lämpö on kuitenkin hierontahoidon yhteydessä erinomainen työkalu. Lämpö lisää kudoksen venyvyyttä, verenkiertoa ja poistaa kipua, jota hierottaessa saattaa aiheutua pakostakin. Talvella tykkään käyttää elektronista lämpötyynyä asiakkaisiin, mutta tämän kesän helteillä olisi se karkottanut nopeasti uskollisimmankin asiakkaan tiehensä. PARANE Potion#1 mausteiden sekoitus oli kuitenkin oiva keino saada lämmön hyödyt lihasten hyvinvointiin, kuitenkaan aiheuttamatta asiakkaalle lämpöhalvausta.

Seuraavaksi alankin jo kehitellä uutta hierontatuotetta loppukesälle ja syyskaudelle. Mikä mahtaakaan olla seuraavan PARANE Potionin teema? Se selviää kaikille pian! Tulossa PARANE Potion #3 “Lav me Honey”. Tervetuloa Hierontapalvelu PARANELLE testaamaan uutta tuotettani hieronnan yhteydessä!

❤ Erika. Koulutettu hieroja.

#kookosöljy #hierontapalveluparane #hieronta #töölö #helsinki #lihas #lihaskudos #mausteet #kaneli #tähtianis #cayanne #mustapippuri

#hierontahelsinki

2 thoughts on “PARANE POTION #1 The Spice Rub- hierontaemulsio lihaksille.

 1. Pekka Soidinsalo says:

  Hej Erika
  Täytynee heti tunnustaa että kopsasin hierontaöljy reseptisi, kiitos 🙏
  Minua kiinnostaa lähinnä tuo base-koostumus, olen ajatellut jo pitkän ajan tehdä vaimolleni hierontavoidetta, kun hänen Thaimaasta tuodut rupeavat loppumaan. Itse tehtynä tiedän myös mitä ne on “syönyt”! Näin “puistokemisti-insinöörinä” homma hoituu käden käänteessä. Kiitos vielä kerran hienoista vinkeistä 🙏
  Mielestäni olet löytänyt niche-tuoteperheen, jonka kehittämistä kannattaa jatkaa. Puhtaat luonnon raaka-aineet ilman ylimääräisiä kemikaaleja on se polku jota kannattaa seurata.
  Allergia-herkkyyksiä aiheuttavat ainesosat kannattaa kartoittaa ja kysely allergioista asiakkailta ennen hoidon alkua on kaiken A&O.
  Onnea ja menestystä toivotellen 🙏

  Like

  • hierojaerika says:

   Hei Pekka!
   Kiitos paljon ihanista kommenteistasi!
   Basen öljy + rasva suhde määrittelee lopullisen tuotteen koostumuksen. Yksi lemppari asioistani PARANE.Potionin tekemisestä itse, onkin se että voin valmistaa hierontahoitohini tuotteen joka on asiakkaideni iholle KAUDEN mukaan parhaiten sopiva PARANE.Potion. Erillaisia pohjaöljyjä ja pohjarasvojen vaihtoehtoja löytyy myös paljon. PP:n luominen ja tekeminen kotona on kuin kokkaaminen omassa keittiössä & parhaat tulokset saat vain kokeilemalla eri yhdistelmiä. Joten suosittelen lämpimästi vain ryhtyä testaamaan !! Myös ainesten keräily ja etsintä– ostaminen… on seikka johon kannattaa laittaa aikaa tutkimustyönä.
   Suosittelen panostamaan tuotteiden laatuun, itse shoppailen paljon Ruohonjuuressa jossa tykkään käydä myös koska sieltä saa myös hyvää palvelua ja tietoa raaka-aineista.
   Myös netti ja LUONTO ovat erinomaisia paikkoja hankkia voiteiden raaka-aineita ja yllättävän monen keittiöstä voi löytyä jo valmiiksi, mielenkiintoisia aineksia oman rasvasi valmistukseen!! Joten anna mennä ja isot kannustukset itseltäni sinulle valmistaa vaimollesi jotakin ihanaa!!! (huom, te muutkin miehet voisitte ottaa tästä hyvän vinkin 😉 Olet hieno mies!

   PARANE.HIERONTA vastaanotollani teen asiakkaalleni aina oman HierontaHoito Suunnitelman, joka on työssäni tärkeä työkalu ammattini harjoittamisen kannalta mahdollisimman laadukkaasti. Vaikka PARANE.Potioneiden eteeristenöljyjen yms yhdistelmät ovatkin valittu itseäni mielyttävistä raaka-aineiden yhdistelmistä, teen silti ammatilliseen käyttöön tarkoitetut hierontavoiteeni minun asiakkaideni tarpeita miettien. HierontaHoito Suunnitelma kattaa myös asiakkaideni allergiat yms. Mutta pidän silti perus öljyä myös aina työhuoneellani, siltävaralta jos joku haluaa mielummin täysin neutraalin hierontahoito tuotteen.

   Kiitos paljon Pekka kaikista sanoistasi & toivotan sinulle myös paljon onnea.menestystä sekä aurinkoa!!!!

   YT: Koulutettu Hieroja Erika Hinn

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s