PARANE POTION #1 -The Spice Rub- Mausteiden voimaa. Hierontaemulsio jota käytin työssäni hierojana!

Tietoa PARANE Potion#1 aineksista & niiden vaikutuksista!

MUSTAPIPPURI

Mustapippuri

Mustapippuri (Piper Nigrum) kasvaa tropiikissa. Olet varmaan kuullut sanonnan “mene sinne missä pippuri kasvaa”, viitaten siihen että voisit mennä hyvin kauaksi! Mustapippuri on meille arkinen mauste, mutta se on oikeasti hyvinkin eksoottinen köynnöskasvi. Tuoksultaan mustapippuri ei ole niin ärhäkäs kuin voisi luulla. Sen tuoksu on hyvin lämmin ja pehmeä.

 • Poistaa lihas & nivelkipuja sekä jännitystiloja
 • Auttaa reumaa
 • Edistää verenkiertoa
 • Lihaksia lämmittävä.

Tähtianis

Tähtianis (Illicium verum) on Kiinasta kotoisin oleva ikivihreä puu. Tuoksultaan tähtianis muistuttaa paljon lakritsin tuoksua. Tämä aromaattinen tuoksu tulee tähtianiksen sisältämästä anetolista, joka on tuoksuva orgaaninen yhdiste jota esiintyy mm. kukkien tuoksuissa.

 • Reuman hoitoon.
 • Yskään.
 • Yleiseen voimattomuuteen
 • Lihas & nivel kipujen hoitoon.

Kaneli

Kaneli

Kaneli (Cinnamomun Zeylanicum) on ikivihreä puu joka kasvaa lämpimässä ilmastossa. Itämaisten uskojen mukaan kaneli vetää puoleensa rikkauksia ja on runsauden symboli. Kiinassa ja Intiassa hallitsijoiden varallisuutta mitattiinkin heidän kaneliöljyn käytön määrällä.

 • Hyvä antioksidantti.
 • Tulehduksia estävä.
 • Lämmittävä ja kipuja lievittäjä.
 • Voimaannuttava.

Cayannepippuri

Cayannepippuri (Capsicum Annuum) tunnetaan hyvin tulisena mausteena, hyvästä syystä! Cayannepippuri on lähtöisin Väli Amerikasta & Etelä Amerikan pohjoisosista. Tulisuus cayannepippurissa johtuu sen sisältämästä kapsiinistä joka on kemiallinen yhdistelmä mikä aiheuttaa chilipaprikoiden tulisuuden. Tämä luonnollinen tulisuus tekee cayannepippurista……

 • Luonnollinen lihasrentouttaja
 • Tulehduksia hoitava.
 • Apu lihaskramppeihin
 • Iholle levitettäessä kiihdyttää verenkiertoa lämmittäen ja rentouttae.

#paranepotion #hieronta #lihakset #nivelet #reuma #verenkierto #antioksidantti #kipu #hierojahelsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s