Erika Vastaa!

Koulutettu hieroja vastaa asiakkaiden kysymyksiin mm, terveydestä, hyvästäolosta ja anatomiasta.

Koulutettu hieroja Erika Hinn

Joka kuun ensimmäinen viikonloppu kirjoitan aiheista joita minulta kysytään paljon hierojana. Iso osa hierojan työtä on laadukas asiakaspalvelu. Hyvä asiakaspalvelija välittää asiakkaistaan ja heidän hyvinvoinnistaan. Neuvot joita asiakkailleni annan Helsingissä hierontahoitojen yhteydessä ovat sellaisia joista olen 100% varma. Välillä kuitenkin tulee esiin aiheita keskustelun lomassa joista en vielä kaikkea tiedä tai sen selittämiseen menisi liikaa aikaa hierontahoidosta. Uteliaana ihmisenä kuitenkin otan mielelläni uusista asioista selvää. Näin samalla kehitän myös omaa ammattitaitoani hyvinvoinnin ammattilaisena. Blogini kommentti osioon tai FB sivujeni Hierontapalvelu Erika Hinn viesteihin voitte ehdottaa aiheita joista haluaisitte enemmän tietoa. Ensimmäinen EV eli Erika Vastaa postaus käsittelee Refleksologiaa eli Vyöhyketerapiaa, tulossa elokuun ekan viikonlopun aikana….

❤ Koulutettu Hieroja Erika

#asiakaspalvelu #koulutettuhieroja

#ammattilainen #hierontahelsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s