PARANE POTION #2 Valmistus, INCI, tietoa raaka-aineiden vaikutuksista.

PARANEPotion #2 Sweet Mother Salty Scrubber on voiteen ja öljyn sekoitus joka sisältää hienoa Himalajan vuorisuolaa, pakastekuivattua mansikkaa, vanilijaa,sokeria ja kookosöljyä/cocovoita. Tämä monipuolinen tuote on tarkoitettu ihon hoitoon käytettäväksi. Se tehokkaasti kosteuttaa, desinfio ja kuorii vartalon, huulet ja kasvot. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa johon ei paista suoraan aurinko, niin tuote säilyy hyvänä ainakin 3kk.Tuote ei sisällä ollenkaan synteettisiä aineita ja on itse valmistettu rakkaudella kotonani käsityönä. Iho on ihmisen suurin elin, jonka hyvä hoito on oleellinen osa hyvinvointia. Ihon kautta myös imeytyy kaikki mitä sille laittaa, (esimerkkinä: Nikotiini Laastari, jonka tarkoituksena on ihon kautta saada nikotiinia elimistöön). Ihonhoito tuotteissa onkin hyvä suosia luonnon kosmetiikka, sillä päivittäisessä elämässämme, saamme ihan tarpeeksi elimistöön vaikka mitä myrkkyjä! Maailmasta löytyy varmaan yhtä paljon erillaisia ihotyyppejä kuin löytyy ihmisiäkin, PARANE Potion#2 on suunniteltu niin että se sopii kaikille! On ihosi sitten herkkä,kuiva,rasvoittuva, tai sekoitus, tämä monipuolinen tuote on täysin turvallinen ja on myös ikääntyvän ihon ystävä. Sweet Mother Salty Scrubber PARANE Potion#2 on kauneutta,terveyttä ja hyvää oloa tuova tuote jonka tarkoitus on ilahduttaa käyttäjäänsä.

TIETOPLÄJÄYS RAAKA-AINEISTA JOITA KÄYTIN & Valmistuksesta …

PARANE Potion#2 pohja eli “base” koostuu ÖLJYSTÄ ja RASVASTA, jotka on tietyssä suhteessa sekoitettu toisiinsa, parhaankoostumuksen luomiseksi. Valitsin “base”öljyksi Kookosöljyn, johon uutin lämmön avulla pitkään ja hartaasti pakaste kuivattua MANSIKKAA! …”base” rasvana käytin rikasta ja hyvin säilyvää Coco Voita…..

Kookosöljy

Valitsin kookosöljyn muiden öljyjen yli sen monipuolisuuden, miedon tuoksun ja ainutlaatuisen koostumuksen takia. Kookosöljy on kiinteää viileässä mutta muuttuu lähes nestemäiseksi lämmöstä nopeasti. Se on kevyt mutta hoitava öljy, joka sopii erinoimaisesti coco-voin kanssa PARANE Potion#2 käyttötarkoituksiin joista osa on “In Shower” ja saunassa, ja osaan et tarvitse vettä ollenkaan. Kookosöljy jättää ihon mielyttävän tuntuiseksi ja on hyvin imeytyvää.

Säilyy pitkään huoneen lämmössä avattunakin! Kookosöljy sisältää runsaasti myös:

  • E-vitamiinia joka ihonhoidossa auttaa arpie häivyttämisessä sekä ennalta ehkäisemisessä (RASKAUS ARVET!) & tulehduksien ja palovammojen (AURINGON POLTTAMA IHO) parantamiseen.
  • Antioksidantteja ja Mineraaleja, jotka nuorentavat ihoa, siloittamalla RYPPYJÄ ja juonteita!!!

Vartalon ihon tehokosteuttamisen lisäksi kookosöljy sopii myös kasvojen herkemmälle iholle, se ei tee kasvoista inhoittavan öljyistä, vaan auttaa tasapainoittamaan liiallista öljyntuotantoa samalla sopivasti kosteuttaen ja siloittaen ihoa. Sopii siis kuivalle ja rasvoittuvalle ihotyypille.

Mansikka

Mansikat sisältävät runsaasti C-vitamiinia, jopa enemmän kuin useat sitrushedelmät! C-vitamiinit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan jotka samentavat, kuivattavat ja vanhentavat ihoa vähentäen ihon kimmoisuutta hajottaen soluja ja kollageenia. Vapaita radikaaleja tulee ilmansaasteista, UV-säteilystä ja epäterveellisistä elämäntavoista. Mansikan antioksidantit ja runsas C- vitamiini pitoisuus kaunistaa ihoa ja on kaikinpuolin terveellinen herkku. Käytin pakaste kuivattua mansikkaa ettei tuotteeseen pääse vettä ollenkaan, pidentäen tuotteen käyttöaikaa. Mansikka on varsinkin meillä Suomessa perinteinen kesä herkku, jonka tuoksu jo tuo mieleen lämpimiä muistoja. Makeasta mansikasta on myös vanha sanonta, “oman maan mansikka, muun maan mustikka”, Sweet Mother Salty Scrubberin kehitin äitienpäivän aikoihin, fyysisten hyötyjen lisäksi, makea tuoksu tuo hyvänolon myös henkisesti. Kokonaisvaltaiseen hyväänoloon ja terveyteen tarvitaan myös henkistä hyvää oloa ja jaksamista.

Hieno Himalajan vuorisuola

Syntyi Intian ja Euraasian mannerlaattojen törmäyksen seurauksena, laattojen väliin jäänyt saasteeton alkumeri haihtui auringon vaikutuksesta jättäen jäljelle jääneen suolan puristuksiin Himalajanvuoriston alaosiin. Paineen ja puristuksen seurauksena koostumus kristalisoitui ja muuttui lumihiutaletta muistuttavaan muotoon jonka kiteinen rakenne poikkeaa muista suoloista siten että se pystyy läpäisemään solukalvon ja imeytyy elimistöön täydellisesti.

Himalajan vuorisuola poikkeaa myös “normi suolasta” siten että se on erittäin hoitava ja ravinne rikasta. Toisin kuin muut suolat Himalajan vuorisuola ei kuivata elimistöä/ihoa, vaan sitoo kosteutta ja tasapainoittaa ihon luontaista kosteuspitoisuutta. Sen desinfioiva vaikutus tappaa bakteereja, poistaen näppylöitä ja epäpuhtauksia sekä bakteereista aiheutuvia pahoja hajuja. Sillä on myös vaikutusta aineenvaihduntaan ja nesteen kertymiseen elimistössä ja siitä on apua myös selluliitin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn!

  • Lähes 250milj vuotta vanhaa.
  • Sisältää 84 alkuainetta ja mineraalia

Valitsin hienon Himalajan vuorisuolan, jonka pienet kiteet ovat hellävaraisempia kuin karkeat isot kiteet,eikä se raavi ihoa rikki. Sopivasti karkea Sweet Mother Salty Scrubber, kuorii hellästi ihon jolloin iholta poistuu tehokkaasti kuolleet ihosolut sekä muut kuona-aineet valmistaen ihoa ottamaan vastaan kosteutusta. Himalajan suolakiteet myös kosteuttavat ihoa sisältä päin sillä se aktivoi ihon maitohapon tuotantoa. Suolaa on kuitenkin varottava joutumasta silmän herkälle ihoalueelle tai rikkinäiselle iholle. Himalajan vuorisuola voi huuhtoa pois vedellä mutta ei haittaa vaikka sitä jäisikin iholle.

Lämpötilan tarkkailun ja pitkän uutto aijan jälkeen MANSIKKAINEN Kookosöljy ja CocoVoi yhdistettiin jälleen lämmön avulla jonka jälkeen, seos jäähdytettiin, siivilöitiin ja vispattiin kunnolla kunnes koostumus muuttui halutunlaiseksi, lopulta lisättiinhieno Himalajan vuorisuola.

PARANE Potion#2 Sweet Mother Salty Scrubberin viimeistelin vielä ripauksella luomu vanilijaa!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s