PARANE HOME SPA

Kauneudenhoito vinkkejä!

PARANE Potion#2 on erinomainen tuote myös käsien ja jalkojen ihon hoitoon sekä kynsinauhojen pehmittämiseen.

Hemmottele itseäsi!

HYVIN TEHTY POHJATYÖ ENNEN KYNSIEN LAKKAUSTA, LUO HUOLITELLUN “LOOKIN” &VIIMEISTELEE KESÄISEN KOKONAISUUDEN!

Pehmentävä ja Kaunistava Mani-Pedi Kylpy

Voit tehdä itsellesi ylellisen jalka/käsi kylvyn lisäämällä pieni määrä PARANE Potion#2sta kulhoon (tai ämpäriin, mihin tahansa astiaan joka sinulla sattuu olemaan) jossa on lämmintä vettä. Nauti ihanasta tunteesta ja tuoksusta.

Rentoudu kunnes vesi on alkanut viilentyä ja iho pehmentyä. Hiero pyörivin liikkein vedessä käsiä/jalkojasi. Kuivaa iho hyvin pyyhkeellä. Työnnä appelsiinipuun tikulla kynsinauhojen iho vaivattomasti taakse ennen muotoilua ja lakkausta.

Tehokas Mani-Pedi Haude

Jalkapohjien iho voi olla näin kesällä varsinkin, kunnon kuorintaa vailla! Rumat kovettumat jaloissa menevät sukkien alla vielä ihan ok, mutta itse en esimerkiksi kesällä sukkia käytä lainkaan! Kesän juhliin ei ole kiva laittaa ihania uusia sandaaleja jos jalat ovat pitkän kylmän talven jäljiltä jääneet vaille hoivaa ja huomiota. NÄIN HOIDAT PAHATKIN KOVETTUMAT POIS:

Levitä reilu kerros PARANE Potion#2 Sweet Mother Salty Scrubberia jalkapohjiin, varpaisiin, jalkapöydälle ja varsinkin kantapäille! Kostuta pieni pyyhe lämpimällä vedellä ja aseta jaloillesi. Nauti ja anna itsesi rentoutua hoitavasta jalka hauteesta 5-10min (voit pitää pidempääkin). Vaikutusajan päättyessä kastele jalkoja hieman vedellä ja kuori iho käsilläsi pyörivin liikkein. Huuhtele vielä runsaalla vedellä ja halutessasi voit vielä laskea itsellesi jalkakylvyn käyttäen PARANE Potion#2Sweet Mother Salty Scrubberia! #paranespa, #manikyyri, #pedikyyri, #paranepotion2 #motherscrubber

#hierontahelsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s