Koulutetun hierojan blogi!

Hierontapalvelu PARANE Helsinki, Töölö. Hierojan hieronta salaisuuksia!

PARANE Potionin synty. Kauneutta, terveyttä ja hyvinvointia!

Olen aina rakastanut kosmetiikkaa ja pidän itseäni siinä jonkinsortin eksperttinä, USEIDEN vuosien kokemuksella. Varsinkin itse tehdyt luonnolliset tuotteet ovat kiinostaneet minua jo pienestä pitäen. Muistan hyvin kun valmistin itse hajuvettä kuralätäkön kuravedestä ja naapurin mummon ruusupuskien ruusujenterälehdistä. Vuosien varrella olen oppinut kuitenkin enemmän eri öljyistä, varsinkin eteerisistä öljyistä ja niiden monista parantavista vaikutuksista.

En löytänyt työhöni täydellisesti sopivaa hierontatuotetta, joten päätin alkaa valmistamaan sitä itse. Testailin pitkään erilaisia seoksia ja pidin hauskaa leikkimällä “hullua tiedemiestä” keittiössäni, imien tietoa eri aineksista ja niiden vaikutuksista sekä käytöstä. Kunnes löysin täydellisen kaavan ja näin syntyi PARANE Potion#1 The Spice Rub, joka on työssäni hierojana käyttämä hieronta emulsio. Olin siihen niin tyytyväinen, että halusin kokeilla valmistaa myös jonkin herkullisen ihonhoito tuotteen, jonka voisin antaa asiakkailleni lahjaksi! Ja syntyi PARANE Potion#2!

PARANE Potion#1 “The Spice Rub” –on lihasten hoitoon ja manuaaliseen terapiaan tarkoitettu tuote

PARANE Potion#2 “Sweet Mother Salty Scrubber” –on ihon ja kauneuden hoitoon räätälöity tuote.

Tässä blogissa kerron enemmän PARANE Potion tuotteistani, vaikutuksista ja käytöstä. Jaan myös omia vinkkejäni sekä näkökulmiani kauneudesta, terveydestä ja hyvästäolosta omaa ammattitaitoa ja kokemuksiani käyttäen. Eli paljon hauskaa siis luvassa! Olen ammatiltani koulutettu hieroja, erikoistunut klassiseen hierontaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen myös yrittäjä ja ylpeä äiti kahdelle pienelle pojalleni. Tuotteet eivät ole myyntiin tarkoitettuja, ainakaan tällä hetkellä, mutta “you never know…” Seuraamalla yritykseni sivuja FaceBookissa : Hierontapalvelu Erika Hinn, voit kuitenkin löytää ohjeita miten voit saada näitä tuotteitani omaksesi kotiin. Tervetuloa testaamaan PARANE Potioneja työhuoneelleni Taka-Töölöön! Asiakkaani saa itse valita tavallisen kokonaan tuoksuttoman öljyn lisäksi itse tehtyjä PARANE Potion hoitotuotteitani hierontahoidon yhteydessä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s